Άρθρα

Θέμα:
select

«ΔΙΑΙΤΑ EXPRESS» ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ;

Οι δίαιτες που υπόσχονται άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα με "μαγικό" τρόπο οδηγούν σε καταστάσεις διαταραχής της υγείας και προσθήκη πολλαπλών κιλών στη συνέχεια.
Διαβάστε όλο το άρθρο

Βουρτσισμα δοντιων στα μωρα – Τι να προσέξετε | Κληρονόμου Ιωάννα,DDS

Η ανησυχία της παιδικής στοματικής υγιεινής θα πρέπει να ξεκινάει – σύμφωνα με τους παιδοδοντίατρους – από την ανατολή του πρώτου νεογιλού δοντιού. Σε αυτό το στάδιο της οδοντοφυίας η μητέρα θα πρέπει να καθαρίζει το/τα δόντι/α του μωρού με μια γάζα με λίγο νερό. Καθώς τα δόντια πληθαίνουν μέσα στο στόμα θα πρέπει η μητέρα να μεταβεί στη χρήση ειδικού «γαντιού-οδοντόβουρτσα»
Διαβάστε όλο το άρθρο

Πότε αρχίζουμε να πλένουμε τα δόντια του μωρού μας

Οδηγίες προς τους γονείς σχετικά με τη σωστή στοματική υγιεινή των παιδιών τους
Διαβάστε όλο το άρθρο

Πότε πάμε το παιδί στον παιδοδοντίατρο

Οδηγίες προς τους γονείς σχετικά με την πρώτη επίσκεψη του παιδιού στον παιδοδοντίατρο
Διαβάστε όλο το άρθρο

ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ… ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Τι θα έλεγες αν αλλάζοντας 5 μικρές καθημερινές συνήθειες κέρδιζες μέχρι και 500 θερμίδες λιγότερες στο ημερήσιο διαιτολόγιο σου; Όπου αυτό σε βάθος χρόνου αυτό θα σήμαινε αυτομάτως μείωση του σωματικού σου βάρους χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερο κόπο
Διαβάστε όλο το άρθρο

Τα… μαθηματικά της χοληστερίνης

Τι γνωρίζουμε για τη χοληστερίνη αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τη μειώσουμε; Ποιες διατροφικές επιλογές είναι αποτελεσματικές;
Διαβάστε όλο το άρθρο

Κροταφογναθική διάρθρωση, TMJ | Κληρονόμου Ιωάννα,DDS

Η κροταφογναθική διάρθρωση (ΚΓΔ) αποτελεί μια άρθρωση η οποία συνδέει την κάτω γνάθο με τα κροταφικά οστά του κρανίου εκατέρωθεν, τα οποία εντοπίζονται έμπροσθεν των αυτιών. Η ΚΓΔ μας επιτρέπει να κινούμε την γνάθο μας πάνω και κάτω, αριστερά και δεξιά έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε, να μασάμε και να χαιρόμαστε το χασμουρητό μας!
Διαβάστε όλο το άρθρο

Τεστ δυσανεξίας: μαγική λύση ή απάτη;

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τα τεστ δυσανεξίας. Tα συγκεκριμένα τεστ υπόσχονται πως εντοπίζουν τις τροφές οι οποίες «μπλοκάρουν» το μεταβολισμό και οι οποίες εάν αφαιρεθούν από το καθημερινό διαιτολόγιο θα οδηγήσουν σε απώλεια βάρους. Είναι πράγματι έτσι;;
Διαβάστε όλο το άρθρο

Το πιο γευστικό μενού..για δίαιτα

Επειδή όλοι έχουμε συνδέσει τη δίαιτα με άγευστα και στεγνά φαγητά, σας παρουσιάζουμε εδώ ένα μενού… διαίτης, για να καταρρίψουμε αυτό τον μύθο!
Διαβάστε όλο το άρθρο

Αυτοεκτίμηση: Πορεία προς την αποκάλυψη του αυθεντικού εαυτού

Αυτοεκτίμηση είναι η ικανότητα να δίνεις αξία στον εαυτό σου και να τον μεταχειρίζεσαι με αξιοπρέπεια, αγάπη και αλήθεια. Ειλικρίνεια, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, συμπόνια, αγάπη και ικανότητα πηγάζουν χωρίς δυσκολία από ανθρώπους με υψηλή αυτοεκτίμηση.
Διαβάστε όλο το άρθρο